Start » Tjänster » Handledning till studerande & utbildade

Handledning till studerande & utbildade

Psykoterapi: För studerande psykoterapeuter, psykoterapeutkandidater, psykologstuderande. Samt godkända yrkesutövare som socionomer, läkare och vidareutbildade sjuksköterskor.

Socialt- /psykosocialt: För de som vill arbeta med utsatta personer med ett förebyggande arbete 

Som handledarutbildad för individuella och grupp är jag kvalificerad att handleda på samtliga stadier i psykoterapeututbildningen, även det legitimationsgrundande. Därav kan jag handleda även psykoterpeutkandidater, psykologstuderande och andra godkända yrkesutövare så som socionomer, läkare och vidareutbildade sjuksköterskor på steg-1.

Handledning inom socialt/psykosocialt arbete passar för den som arbetar eller studerar med inriktningen utsatta personer/familjer inom t.ex. behandling eller rehabilitering  och jobba med förebyggande arbete för klienten. Då samspelet mellan individ och miljö  fungerar i sociala sammanhang och förändringsarbetet bakom det som är de viktigaste punkterna.

I min yrkesbakgrund finns ett flerårigt chefskap vilket har gett mig erfarenheter som handledare i socialt- och psykosocialt arbete och grupprocesser.

Mer om psykoterapi.